NOTICIA ALTAFULLA RADIO

Els alumnes del PTT d’Altafulla instal·len un sistema de reg automàtic al parc de la Caputxeta i hi arrangen el talús
També realitzen tasques de neteja i de replantació al Castell; i conjuntament amb La Sínia, desenvolupen actuacions al riu Gaià i als sistemes dunars
Els alumnes del Pla de Transició al Treball (PTT) d’Auxiliar en Vivers i Jardins d’Altafulla treballen aquests dies al parc de la Caputxeta. Segons ha explicat el tutor, Mario Visa, els participants han arranjat el talús
, hi han instal·lat un sistema de reg automàtic, i en els propers dies hi plantaran.

Paral·lelament, també realitzen tasques de neteja i de replantació al Castell; i conjuntament amb l’Associació Mediambiental La Sínia, desenvolupen diverses actuacions a l’entorn del riu Gaià, així com als sistemes dunars.

Més enllà d’aquestes accions immediates, els alumnes del PTT també tenen previst des d’ara i fins el mes de juny un projecte integrat de torres florals. La intenció, segons Mario Visa, és instal·lar-ne una davant de l’Escola d’Adults, i una altra a l’Hort del Senyor.
També tenen programats diferents projectes de col·laboració amb el PTT de Mont-roig del Camp.

Tots els alumnes que van participar en la passada edició del PTT ara o bé estan estudiant un Cicle Formatiu o bé han trobat feina. Un resultat que Mario Visa ha valorat de forma molt positiva, sobretot tenint en compte que es tracta d’ “estudiants que han patit un fracàs escolar i s’han tornat a remotivar i a buscar un nou camí”. Una de les claus de l’èxit, segons el tutor, és “intentar que els alumnes participin el màxim possible i que es facin seus els projectes”.

La intenció tant del departament d’Ensenyament de la Generalitat, com de l’Ajuntament, com de l’Institut d’Altafulla és reeditar el PTT d’Auxiliar en Vivers i Jardins de cara al proper curs. Enguany són tretze els alumnes que formen part del projecte.

Comentaris